┃6+1 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΚΡΑΓΙΟΝ┃

Tuesday, November 07, 2017



 Το φθινόπωρο αποτελεί αναμφισβήτητα την αγαπημένη μου εποχή του χρόνου. Τα πρώτα κρύα πιάνουν σιγά-σιγά (yay for sweater weather), τα Χριστούγεννα είναι μόλις λίγους μήνες μακριά, οι παρέες μαζεύονται σε σπίτια ... Και το καλύτερο όλων: το φθινόπωρο είναι η τέλεια δικαιολογία των beauty junkies για καινούρια κραγιόν! Στο σημερινό ποστ σας δείχνω λοιπόν τα 6+1 αγαπημένα μου φθινοπωρινά κραγιόν για να εμπνευστείτε και ίσως να εκμεταλλευτείτε τις εκπτώσεις του Νοέμβρη για καινούριες αγορές.




from left to right: PosieK, No13 marvelous mauve, No12, Embellishment, Femme Fatale, Vamp it up, Catsuit

┃Melt Cosmetics Lipstick- Catsuit┃

 Αν αγαπάς το makeup και ακολουθείς στο instagram όλα τα cool, indie brands του εξωτερικού τότε αποκλείεται να μη γνωρίζεις τα Melt Cosmetics, μια εταιρεία με μοναδική αισθητική και ιδιαίτερες "dark" αποχρώσεις κραγιόν που δεν θα συναντήσεις εύκολα στο εμπόριο. Το brand έγινε ιδιαίτερα γνωστό στο instagram και πλέον μετρά πάνω από 2.5 εκατομμύρια ακόλουθους, κάτι που έκανε την εταιρεία να πιαστεί στο ραντάρ της Rihanna, η οποία το 2012 ζήτησε από τη συνιδρύτρια του brand, Lora Arellano, να την ακολουθήσει στην παγκόσμια περιοδεία της ως προσωπική της makeup artist.
Η αγαπημένη μου απόχρωση είναι ένα βαθύ σοκολατί, με ελαφρά δαμασκηνί υποτόνους και τόσο, μα τόσο 90's. Το βρίσκεις εδώ .


┃Wet n Wild Megalast Lipstick- Vamp it up┃

 Για τη wet n wild δεν θα πω πολλά. Το ξέρω ότι τη γνωρίζετε και την αγαπάτε και πλέον τη βρίσκουμε σχεδόν παντού στην ελληνική αγορά. Τα κραγιόν της wet n wild είναι απίστευτα σταθερά και ματ, χωρίς να ξηραίνουν τα χείλη και το καλύτερο; Κοστίζουν μόλις 3,99 ευρώ!! Μια από τις αγαπημένες μου αποχρώσεις είναι η vamp it up, ένα βαθύ blackberrie/μωβ, ιδανικό για αυτή την εποχή. Θα το βρεις εδώ ή εδώ


┃Smashbox Cosmetics Be Legendary Lipstick- Femme Fatale┃

 Με πάνω από 120 αποχρώσεις των be legendary lipsticks, δεν γίνεται να μη βρεις την αγαπημένη σου. Η δικιά μου είναι η femme fatale, ένα βαθύ δαμασκηνί. Καν'το δικό σου εδώ.


┃Nyx Lingerie- Embellishment┃

 Η εταιρεία Nyx μετράει ήδη εδώ και λίγους μήνες τρια καταστήματα στην Αθήνα και μας έχει κυριολεκτικά ξετρελάνει. Η απόχρωση embellishment της σειράς lip lingerie είναι από τις αποχρώσεις που πάντα είναι σε έλλειψη κάθε φορά που επισκέπτομαι κάποιο από τα καταστήματα και όχι άδικα. Είναι ένα μουντό μωβ χρώμα με γκρι υποτόνους, πολύ σταθερό, αν και αρκετά ξηρό θα έλεγα, Είναι καλό να έχετε κάνει καλή απολέπιση στα χείλη σας και να βάλετε κάποιο lip balm πριν την εφαρμογή, καθώς έχει την τάση να κάθεται στις λεπτές γραμμές των χειλιών.


┃Seventeen matte lipstick- 12┃

Τα matte lasting lipsticks της Seventeen είναι απίστευτα άνετα στα χείλη, βγαίνουν σε πάρα πολλές αποχρώσεις, με ματ τελείωμα, αλλά όχι ιδιαίτερα μακράς διάρκειας. Η αγαπημένη μου απόχρωση είναι το νούμερο 12, ένα "σκοτωμένο" βυσσινί, με υποτόνους καφέ και έχει γίνει μια από τις αγαπημένες μου φθινοπωρινές επιλογές.

 

┃Sephora lip stain- No 13 marvelous mauve┃

 Το νούμερο 13 της σειράς cream lip stain των Sephora είναι η απόχρωση που ξεπουλάει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Το αγαπώ γιατί είναι απίστευτα άνετο στα χείλη και έχει πολύ καλή διάρκεια



┃Kylie Cosmetics- Posie K┃

 Το Posie K των πασίγνωστων πλέον lip kits της Kylie Jenner είναι ένα υγρό κραγιόν και η απόχρωση του είναι ένα ψυχρό berry/μωβ που φοριέται άνετα από το πρωί ως το βράδυ. Το αγαπώ ιδιαίτερα γιατί μπορώ να το συνδυάσω άνετα και με ψυχρά αλλά και με πιο ζεστά eye looks!



xoxo

You Might Also Like

0 σχόλια