┃ NEW ENTRY - NABLA COSMETICS ┃

Friday, March 16, 2018



 Όπως ήδη οι περισσότερες από εμάς έχουμε μάλλον διαπιστώσει, το τελευταίο διάστημα έχουμε δει μια τεράστια είσοδο από beauty brands του εξωτερικού στην ελληνική αγορά. Μετά την άφιξη των παγκόσμιας φήμης εταιρειών όπως οι Kat Von D, Urban Decay, Ofra, Physicians Formula, etc, τα ελληνικά eshops αρχίζουν να επενδύουν σε μικρότερης φήμης εταιρείες με μεγάλο όμως αγοραστικό κοινό και έντονη παρουσία στα social media, τα λεγόμενα indie brands.
 Έτσι ήρθε η στιγμή να καλωσορίσουμε στο εγχώριο beauty community την εταιρεία Nabla cosmetics.





Λίγα λόγια για την εταιρεία:

 Η Nabla είναι μια indie εταιρεία που έρχεται από την Ιταλία και χρησιμοποιεί κυρίως φυσικά συστατικά στα προϊόντα της. Είναι μια cruelty free εταιρεία και ως επί το πλείστον vegan.
Είναι κυρίως γνωστή για τις εξαιρετικής ποιότητας και απόδοσης σκιές της, τις οποίες λατρεύουν οι beauty bloggers του εξωτερικού. Μπορείτε όμως να βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως ρουζ, υγρά κραγιόν, contour powders και highlighters.

 Τη Nabla την ανακάλυψα πολύ πρόσφατα σε ένα καινούριο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα, το beautyhub.gr, σκρολάροντας στο newsfeed του facebook (like the rest of us) και αποφάσισα να πραγματοποιήσω μια παραγγελία για να διαπιστώσω αν όντως αξίζει τα τόσα θετικά reviews που διάβαζα τόσο καιρό. Με χαρά ανακάλυψα ότι το κατάστημα beautyhub είχε εκείνες τις μέρες μια μικρή έκπτωση στα προϊόντα Nabla, ως προσφορά γνωριμίας της εταιρείας και έτσι έφυγαν από το παράθυρο οι no buy υποσχέσεις που είχα δώσει στον εαυτό μου για αυτό το μήνα.. Θέλοντας να δοκιμάσω διαφορετικά είδη προϊόντων για να τεστάρω την εφαρμογή τους επέλεξα ένα υγρό κραγιόν, ένα ρουζ και μια μονή σκιά.

Top to bottom : Satellite of Love, Cleo, Vanilla Queen 
Cleo
Top to bottom : Satellite of Love, Cleo




 Το dreamy liquid lipstick στην απόχρωση Vanilla Queen με κέρδισε αρχικά λόγω του ονόματός του (duh). Είναι ένα υγρό ματ κραγιόν και η απόχρωσή του είναι ένα ζεστό ροζ/ροδακινί. Στεγνώνει σχεδόν αμέσως και σε αντίθεση με τα περισσότερα υγρά κραγιόν που έχω δοκιμάσει δεν τραβάει τα χείλη, ειδικά αν τα χείλη σου είναι ξηρά σαν τη Σαχάρα, όπως τα δικά μου (Colourpop ακούς;;;).

Vanilla Queen 



 Το blossom blush στην απόχρωση Satellite of Love είναι ένα μπορντώ/ μωβ ρουζ με σατινέ τελείωμα. Έχει αρκετά έντονη απόδοση και θέλει λίγη προσοχή στην εφαρμογή για να μην φανεί υπερβολικό. Αν τοποθετηθεί ελαφρά, δίνει μια υπέροχη απαλή λάμψη στα μάγουλα, που μπορεί να φορεθεί άνετα τους πρώτους μήνες της άνοιξης, ακόμα κι αν μοιάζει αρκετά χειμωνιάτικο. Έχει πολύ καλή διάρκεια στο πρόσωπο και χρειάζεστε ελάχιστη ποσότητα οπότε έχει εξαιρετικό value for money.


┃ NABLA EYESHADOW CLEO

 Το προϊόν που έκανε την εταιρεία να αγαπηθεί τόσο από τις beauty bloggers παγκοσμίως ήταν οι σκιές της, οπότε δεν μπορούσα να μην δοκιμάσω έστω μία. Η απόχρωση που επέλεξα ήταν η cleo, ένα έντονο χρυσό. Είναι απίστευτα βουτυρένια, απλώνεται πανεύκολα και έχει αρκετά έντονη απόδοση, η οποία μπορεί να ενισχυθεί αν φορεθεί βρεγμένη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε επόμενη αγορά μου θα δοκιμάσω ακόμα περισσότερες αποχρώσεις.





P.S.

 Όλα τα προϊόντα που είναι σε μορφή πούδρας είναι αποσπώμενα από τη συσκευασία τους ώστε να έχετε τη δυνατότητα να τα ανανεώσετε (με χαμηλότερο κόστος) χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε όλη τη συσκευασία εκ νέου, ή ακόμα και να επιλέγετε κάθε φορά το προϊόν ή την απόχρωση που θέλετε να πάρετε μαζί σας. Όλα τα pots είναι επίσης μαγνητικά, οπότε μπορείτε να τα αφαιρέσετε από τη συσκευασία και να φτιάξετε τη δική σας παλέτα!
 Pro tip: αν κάνετε την παραγγελία σας από το σάιτ nablacosmetics.com παίρνετε εντελώς δωρεάν μια μαγνητική παλέτα με την αγορά έξι και πάνω μονών σκιών, ρουζ και contour/highlighters.






You Might Also Like

0 σχόλια